Egyszerű dokumentumkezelésért
NetDocPro modul

Az időnyilvántartó modullal integráltan működik, hogy az ügyfelekhez és az ügyekhez kapcsolódó dokumentumokat egyszerűbben tudja kezelni, tárolni.

Beépülő modulok

A rendszer ún. beépülő modulokkal támogatja az MS Office programcsomag programjaival folytatott irodai munkáit.

Közvetlen időfelírás

Az Outlook felől levélírás közben is lehet közvetlenül a NetTime időnyilvántartó programba időbejegyzést és hozzá leírást készíteni.

Ügyhöz rendelés

Egy adott ügyhöz tudja rendelni a készülő dokumentumokat és elküldött e-maileket, hogy ezeket később átlátható és rendezett formában meg tudja tekinteni.

Dokumentum történet

Láthatja az egymáshoz kapcsolódó dokumentumok előéletét (pl. emailek esetében a továbbítás, válasz, stb.)

Egyéb funkciók

Jogosultságok egyszerű beállítása

Eredményes csoportmunka érdekében, a rendszer a közös munkát a jogosultságfüggő hozzáférés ellenőrzésen túl verzió követés biztosításával is támogatja

Workflow funkció

Segítségével az iroda munkatársai feladatokat tudnak kiadni egymásnak, vagy akár egy felhasználói csoportnak is (pl. a vezető a titkárság csoportnak). A kiadott feladatról az illetékesnek a rendszer üzenetet küld. A feladat útja végigkövethető.

Nyomon követés

Elősegíti, hogy mindenki a közös nyilvántartásba végezze a munkáját és cégvezetőként áttekintheti, ki mivel foglalkozik, hogy pontos képet kapjon, milyen ügyeken vagy projekteken dolgoznak

ReComp Informatika Zrt. 2022 Minden jog fenntartva

Adatvédelmi tájékoztató

Kövessenek minket!