Azért dolgozunk,
hogy Önöknek egyszerűbb legyen

A ReComp Informatika Zrt. – jogelődjének 6 éves fennállását követően – 1998-ban alakult, hogy kisvállalkozásoknak, valamint közepes- és nagy informatikával rendelkező cégek számára biztosítson informatikai szolgáltatásokat, a teljes működést és üzletmenetet támogató megoldásokat.

Működésünk több mint 20 éve alatt egyedülálló tapasztalatot szereztünk a közterületi média és ügyvédi irodák terén, de további iparág cégeit is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk. Referenciáink között találhatóak könyvelő és könyvvizsgáló irodák, nyomdaipari vállalkozások, hulladékgazdálkodásban tevékenykedő cégek és közigazgatási szervek.

Nagyon fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a munkánk során nem csak szoftvert fejlesztünk és adunk el, hanem megtanuljuk az adott szakterület működését, sajátosságait is. Ügyfeleink szakembereivel együtt gondolkodva, tanácsadási és projektmenedzsment tapasztalatainkat alkalmazva kutatjuk fel és valósítjuk meg az adott lehetőségek között elérhető legjobb megoldást.

Alapítva

1998

Fejlesztők

12

Felhasználók

1200

Ügyfelek

60 cég

Szolgáltatásaink minőségének garanciái

Alkalmazásfejlesztés terén bevált technológiai szabványokkal dolgozunk, a tervezéstől a kivitelezésen keresztül a rendszer bevezetésig.

Szolgáltatásaink kiemelkedő minőségének biztosítása céljából olyan szakmai partnerkapcsolatokkal rendelkezünk – például: Oracle, Borland, VirusBuster, Microsoft -, melyek lehetővé teszik ügyfeleink gyors, rugalmas és megbízható kiszolgálását, mindig a legkorszerűbb informatikai követelményeknek megfelelően.

Termékeink és szolgáltatásaink minőségének folyamatos szinten tartásáról és fejlesztéséről ISO rendszer működtetésével gondoskodunk – 2000 óta rendelkezünk ISO 9001 minősítéssel.

ReComp Informatika Zrt. 2022 Minden jog fenntartva

Adatvédelmi tájékoztató

Kövessenek minket!